| Contact Us: +355 68 808 9999

Shpresë për Noelin e vogël!

Noel Torollari është vetëm 3 vjeç, por historia e tij emocionoi shqiptarët. Vogëlushi ka pësuar trompozë në venën e gjakut të mëlçisë dhe gjendja sa vinte e i rëndohej.

Mjekët në Shqipëri nuk kishin mundur t’i jepnin zgjidhje, pasi nevojitej një ndërhyrje e specializuar e transplantit të mëlçisë. Një operacion i cili mund të kryhej vetëm jashtë vendit, por për familjen e Noelit ajo ishte e pamundur.

Pas thirrjes së bërë nga “Fundjavë Ndryshe” për të ndihmuar 3-vjeçarin, të shumta kanë qenë reagimet. Por, ne veçanti kontribut të jashtëzakonshëm dha një donator i cili kërkon të mbetet anonim. Ai mori përsipër rastin e Noelit të vogël, i cili tashmë ndodhet në Turqi. Ndërsa është duke bërë ekzaminimet e nevojshme, shumë shpejt pritet t’i nënshtrohet ndërhyrjes.

Faleminderit të gjithë kontribuesëve të “Fundjavë Ndryshe”!

Bamirësia nuk të varfëron!

Për të dhënë kontributin tuaj për kauzat e “Fundjavë Ndryshe”, klikoni këtu.

Media Contacts

More to explore

Më Shumë