| Contact Us: +355 68 808 9999

VEPRO

Bashkohu me ne për të bërë ndryshimin e madh në jetën e dikujt që ka nevojë për ndihmë!

DHURO

Prej rreth 5 vitesh “Fundjavë Ndryshe” ka ndihmuar dhjetëra mijëra familje, duke i nxjerrë nga varfëria. Së bashku mund të bëjmë më shumë! Le ta refuzojmë varfërinë, dhe ta luftojmë atë pa u lodhur!

“Fundjavë Ndryshe” është nisma më e madhe e bamirësisë në Shqipëri.

VEPRO

Bashkohu me ne për të bërë ndryshimin e madh në jetën e dikujt që ka nevojë për ndihmë!

DHURO

Prej rreth 5 vitesh “Fundjavë Ndryshe” ka ndihmuar dhjetëra mijëra familje, duke i nxjerrë nga varfëria. Së bashku mund të bëjmë më shumë! Le ta refuzojmë varfërinë, dhe ta luftojmë atë pa u lodhur!

“Fundjavë Ndryshe” është nisma më e madhe e bamirësisë në Shqipëri.

Bëhu vullnetar

“Fundjavë Ndryshe” ka më shumë se 11 mijë vullnetarë brenda dhe jashtë vendit. Një pjesë e madhe e tyre janë aktivë në veprimtarinë e tyre humanitare. Bashkohu edhe ti!

BASHKOHU

Raporto një rast

Nëse një i afërmi yt, miku yt, apo dikush që ti e ke parë ka nevojë për ndihmë, na njoftoni. Ne do të bëjmë më të mirën për ti ardhur në ndihmë!

Na ndiqni në rrjetet sociale

Për më shumë informacion rreth veprimtarisë së përditshme të “Fundjavë Ndryshe” na ndiqni në rrjetet tona sociale, ku do të gjeni të pasqyruar çdo aktivitet të organizatës.

BASHKOHU

Bëhu vullnetar

“Fundjavë Ndryshe” ka më shumë se 11 mijë vullnetarë brenda dhe jashtë vendit. Një pjesë e madhe e tyre janë aktivë në veprimtarinë e tyre humanitare. Bashkohu edhe ti!

Raporto një rast

Nëse një i afërmi yt, miku yt, apo dikush që ti e ke parë ka nevojë për ndihmë, na njoftoni. Ne do të bëjmë më të mirën për ti ardhur në ndihmë!

Na ndiqni në rrjetet sociale

Për më shumë informacion rreth veprimtarisë së përditshme të “Fundjavë Ndryshe” na ndiqni në rrjetet tona sociale, ku do të gjeni të pasqyruar çdo aktivitet të organizatës.

Puno me “Fundjavë Ndryshe”

Puno me “Fundjavë Ndryshe”

Në rast se dëshiron të angazhohesh me kohë të plotë si pjesë e stafit të “Fundjavë Ndryshe” na dërgo një CV tënden. Stafi i “Fundjavë Ndryshe” do ta shqyrtojë shumë shpejt.

Në rast se dëshiron të angazhohesh me kohë të plotë si pjesë e stafit të “Fundjavë Ndryshe” na dërgo një CV tënden. Stafi i “Fundjavë Ndryshe” do ta shqyrtojë shumë shpejt.