Asistenca Ligjore

Fundjavë Ndryshe i ofron asistencën ligjore familjeve në nevojë që prej 5 vitesh. Ne jemi duke bashkëpunuar me një numër shumë të madh studiosh ligjore, të cilat kanë vendosur të vendosin shërbimin e tyre për të ndihmuar familjet e varfëra. Rastet raportohen pranë Fundjavë Ndryshe, dhe pasi ne kryejmë vërifikimet përkatëse i transmetojë ato për të marrë asistencën ligjore.
Raporto rastin tënd, nëse ke nevojë për ndihmë ligjore. Ne jemi pranë jush!