| Contact Us: +355 68 808 9999

Aktivitete

Shoqata e të verbërve apel për ndihmë, “Fundjavë Ndryshe” do i pajisë me “shkopinjtë e bardhë”

“Fundjavë Ndryshe” i është përgjigjur kërkesës së Shoqatës Kombëtare “Shpresë për të verbërit” në Durrës, për të diskutuar rreth problematikave dhe nevojave specifike të...

Durrësi në fokus nga “Fundjavë Ndryshe”, Arbër Hajdari takon zyrtarët e lartë për projektet sociale

“Fundjavë Ndryshe” ka zbarkuar në Durrës, për t’u njohur me problematikat sociale-ekonomike, e në të njëjtën kohë për tu koordinuar për familjet në nevojë....

“Fundjavë Ndryshe” pranë familjeve në nevojë, nis shpërndarja e veshjeve

Dyqani Rogers Tirana, për të tretin vit me radhë i është bashkuar nismës për ti qëndruar pranë familjeve në nevojë, me veshje të ngrohta....

Një jetë e re në shtëpinë e siguruar nga “Fundjavë Ndryshe”, Hajdari takon familjen në Fier

Me dhjetra familje në të gjithë Shqipërinë kanë siguruar një strehëz të ngrohtë nga “Fundjavë Ndryshe”, e cila nuk e ka lënë misionin fisnik...

Në Fier për projektet sociale, Arbër Hajdari takon Armando Subashin

Problemet sociale në Bashkinë Fier dhe koordinimi i informacionit për familjet në nevojë, kanë qenë fokusi i bisedës së drejtuesit të fondacionit “Fundjavë Ndryshe”,...

Në shtëpi të re pas tërmetit, Arbër Hajdari viziton familjet në Vaqarr

Drejtuesi i fondacionit “Fundjavë Ndryshe”, Arbër Hajdari, është pritur në Vaqarr nga familjarët që ndodhen në banesat e reja, pasi u prekën nga tërmeti. Të...

Mbështetje për gratë e dhunuara, “Fundjavë Ndryshe” nuk do të ndalë përkrahjen

“Fundjavë Ndryshe” së bashku me bamirësit, i’u kanë ardhur në ndihmë grave dhe vajzave, viktima të dhunës, të cilat përballen me vështirësi për t’iu...

Hajdari takim me “politikën” për familjet në nevojë dhe mbështetjen e “Fundjavë Ndryshe” për Shkodrën

“Fundjavë Ndryshe” vijon me misionin fisnik, për t’u qëndruar pranë familjeve që janë përballur me vështirësi të shumta si shëndetësore dhe ekonomike. Arbër Hajdari...

Festë për dy zonja në Shtëpinë e të Moshuarve, Arbër Hajdari u’a bën këtë ditë edhe më speciale

Për dy të moshuara, sot ishte një ditë tejet speciale. Ditëlindjet e zonjave Hedije dhe Valdete në Shtëpinë e të Moshuarve në Shkodër janë...

Arbër Hajdari, takim me Shoqatën e Para-Tetraplegjikëve në Shkodër

Drejtuesi i fondacionit “Fundjavë Ndryshe”, Arbër Hajdari, i është drejtuar Shkodrës sot ku është takuar me Shoqatën e Para-Tetraplegjikëve. Ai dhe stafi i “Fundjavë...

Media Contacts