| Contact Us: +355 68 808 9999

AUTHOR NAME

us er

299 POSTS
0 COMMENTS

Në rrezik për jetën nga bllokimi i dy veshkave, “Fundjavë Ndryshe” transporton vajzën e sëmurë drejt Italisë

Pas tre ditësh të zymta, orvatjesh të shumta, një lajm i mirë erdhi për Ejsin e vogël e cila është në luftë me jetën....

“Masa e tumorit është përhapur në tre vende në kokë”, familja kërkon ndihmë për 11-vjeçarin

Skerdi Torra i cili është 11-vjeç, po lufton çdo ditë me tumorin, duke ia prerë shpresat për jetën. Djalit të vogël i kanë mbetur...

“Përse nuk më çon tek shtëpia?”, 4-vjeçarja rrezikon të humb jetën nga bllokimi i dy veshkave

Ejsi Balla, 4 vjeç nga Tirana, është një tjetër rast i trishtë në morinë e atyre të publikuara nga “Fundjavë Ndryshe”. Vajza e vogël...

“Thoja o Zot, të iki shikimi im dhe të vi i çunit”, familjarët kërkojnë ndihmën e shqiptarëve

Ajan Pisha nga Elbasani është 1 vjeç dhe rrezikon të mbetet i verbër, pasi vuan nga vena e ngalemit. E ëma me lot në...

“Çdo mëngjes që zgjohem, mendoj a do ta shoh të më thotë o ma?”. 11-vjeçari me dy sëmundje, ka nevojë për ne!

Angjelo i vogël është në ato rastet e vështira ku jeta e ka sfiduar me shëndetin. 11-vjeçari ka përjetuar vetëm vuajtje, pasi dy sëmundje...

9 vjeçari nga Shkodra: Ëndrra më e madhe është të shërohem

Një 9-vjeçar është në rrezik për jetën, për shkak të një sëmundje të rëndë. Ëndrra e tij më e madhe është që të shërohet...

5-vjeçari nuk flet, nuk ushqehet dhe nuk lëviz! Familja kërkon ndihmë për ndërhyrjen e djalit

Gjatë këtyre pesë viteve, Muhamed Kurtishi është sorollatur nëpër spitale. Mjekët nuk i jepnin shpresa, e ndërsa familjarët vuanin që s’mund të bënin dot...

Shtëpitë në Vaqarr, jeta e re e familjarëve pas ndihmës nga “Fundjavë Ndryshe”

Tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit 2019 i la pa shtëpi, por tashmë 20 familje në Vaqarr kanë lënë pas këtë ëndërr të keqe, duke...

Sonjela Ymerllari lë pas të shkuarën falë “Fundjavë Ndryshe”, një jetë e re e pret

Sonjela Ymerllari, 13-vjeç, ia ka dalë me sukses me ndërhyrjen kirurgjikale në Turqi. Ajo tashmë është kthyer me familjarët e saj në Shqipëri pas...

Studentët e Stichting Mara Vindicat me “Fundjavë Ndryshe” dhurojnë pakot ushqimore

Kontributi ndaj familjeve në nevojë nuk ka të ndalur. Çdo ditë, vullnetarët e "Fundjavë Ndryshe" janë të koordinuar për të shpërndarë pakot ushqimore. Por...

Latest news

Në rrezik për jetën nga bllokimi i dy veshkave, “Fundjavë Ndryshe” transporton vajzën e sëmurë drejt Italisë

Pas tre ditësh të zymta, orvatjesh të shumta, një lajm i mirë erdhi për Ejsin e vogël e cila është në luftë me jetën....

“Masa e tumorit është përhapur në tre vende në kokë”, familja kërkon ndihmë për 11-vjeçarin

Skerdi Torra i cili është 11-vjeç, po lufton çdo ditë me tumorin, duke ia prerë shpresat për jetën. Djalit të vogël i kanë mbetur...

“Përse nuk më çon tek shtëpia?”, 4-vjeçarja rrezikon të humb jetën nga bllokimi i dy veshkave

Ejsi Balla, 4 vjeç nga Tirana, është një tjetër rast i trishtë në morinë e atyre të publikuara nga “Fundjavë Ndryshe”. Vajza e vogël...

“Thoja o Zot, të iki shikimi im dhe të vi i çunit”, familjarët kërkojnë ndihmën e shqiptarëve

Ajan Pisha nga Elbasani është 1 vjeç dhe rrezikon të mbetet i verbër, pasi vuan nga vena e ngalemit. E ëma me lot në...

“Çdo mëngjes që zgjohem, mendoj a do ta shoh të më thotë o ma?”. 11-vjeçari me dy sëmundje, ka nevojë për ne!

Angjelo i vogël është në ato rastet e vështira ku jeta e ka sfiduar me shëndetin. 11-vjeçari ka përjetuar vetëm vuajtje, pasi dy sëmundje...