Familjet në nevojë

Fundjavë Ndryshe prej vitesh punon shumë fort për të ndihmuar familjet në nevojë. Por strehimi është një projekt shumë i madh i cili smund të përmbyllet në shumë vite punë. Ndaj ne përzgjedhim familje që janë në varfëri ekstreme, me probleme shëndetësore, të moshuar dhe fëmijë, për të bërë apel dhe për ti ndihmuar me strehimin. Familjet kalojnë në një proces të gjatë verifikimi, ku analizohet situata e tyre ekonomike, sociale dhe shëndetësore.

Ne ju ftojmë të ndiqni faqen tonë zyrtare në Facebook, ku përditësohen vazhdimisht familjet të cilat bëjnë apel për ndihmë, për të dhënë kontributin tuaj në strehimin e tyre.