| Contact Us: +355 68 808 9999

KËRKIME DHE RAPORTIME

“”Fundjavë Ndryshe” organizon punën e saj bazuar në një database e cila përmban një hartë të varfërisë në Shqipëri.

KËRKIME DHE RAPORTIME

“”Fundjavë Ndryshe” organizon punën e saj bazuar në një database e cila përmban një hartë të varfërisë në Shqipëri.

Duke regjistruar në bazën e të dhënave dosjet specifike me analizën ekonomike e sociale të familjes, ne organizojmë veprimtarinë tonë duke përputhur nevojat e familjeve, me dhurimet e bamirësve. Për më shumë informacion vizitoni rastet e mëposhtme.

Duke regjistruar në bazën e të dhënave dosjet specifike me analizën ekonomike e sociale të familjes, ne organizojmë veprimtarinë tonë duke përputhur nevojat e familjeve, me dhurimet e bamirësve. Për më shumë informacion vizitoni rastet e mëposhtme.

AKTIVITETE

“Fundjavë Ndryshe” pranë familjeve të prekura nga përmbytjet!

Shirat e rënduar përgjatë javëve të para të janarit shkaktuan dëme të shumta në disa zona në Shqipëri. Më kritike gjendja u shfaq në...

Ushqime dhe lodra, “Fundjavë Ndryshe” ngroh festat për njerëzit në nevojë!

Në prag të përfundimit të një viti të vështirë për të gjithë, “Fundjavë Ndryshe” vijon me misionin e vetë. Prej muajit mars ka nisur...

Rrezikonin t’i binin dërrasat në kokë/ Marrin fund vuajtjet për familjen Vrioni

Familja Vrioni jetonte në Vorë në një shtëpi të rrënuar. Kryefamiljari Sabriu është i sëmurë me diabet dhe probleme në zemër, duke e bërë...

Lajme të mira/ Realizohet shuma për operacionin e Xhesit

Që prej prezantimit të rastit të Xhesit 3 javë më parë, reagimet kanë qenë të shumta. Rrëfimi i trishtë i 8-vjeçares, e cila kërkonte...

AKTIVITETE

“Fundjavë Ndryshe” pranë familjeve të prekura nga përmbytjet!

Shirat e rënduar përgjatë javëve të para të janarit shkaktuan dëme të shumta në disa zona në Shqipëri. Më kritike gjendja u shfaq në...

Ushqime dhe lodra, “Fundjavë Ndryshe” ngroh festat për njerëzit në nevojë!

Në prag të përfundimit të një viti të vështirë për të gjithë, “Fundjavë Ndryshe” vijon me misionin e vetë. Prej muajit mars ka nisur...

Rrezikonin t’i binin dërrasat në kokë/ Marrin fund vuajtjet për familjen Vrioni

Familja Vrioni jetonte në Vorë në një shtëpi të rrënuar. Kryefamiljari Sabriu është i sëmurë me diabet dhe probleme në zemër, duke e bërë...

Lajme të mira/ Realizohet shuma për operacionin e Xhesit

Që prej prezantimit të rastit të Xhesit 3 javë më parë, reagimet kanë qenë të shumta. Rrëfimi i trishtë i 8-vjeçares, e cila kërkonte...

LAJMET E FUNDIT

Hajdari flet për emisionin e ri: Synojmë të shtojmë modelet e suksesit

Pak kohë më parë drejtuesi i fondacionit “Fundjavë Ndryshe”, Arbër Hajdari njoftoi nisjen e një programi të ri televiziv. Nëpërmjet një postimi në rrjete...

‘Historia e Fundjavës’, nis së shpejti transmetimi në ekran

Një emision i ri pritet të nisë shumë shpejt në televizionet shqiptare. Në një format ndryshe, me histori suksesi, frymëzimi dhe fillime të reja...

COVID-19/ Shpërndajmë ndihma ushqimore në zonat rurale

Në kuadër të masave të marra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, qytetarët shqiptarë janë izoluar në shtëpitë e tyre. Ky proces paraqet shumë...

COVID-19/ Apel për të ndihmuar familjet në nevojë!

Pas një fatkeqësie të madhe natyrore të para pak muajve, Shqipëria po përballet sot me një Emergjencë Shëndetësore që për tu kaluar kërkon kurajë,...

LAJMET E FUNDIT

Hajdari flet për emisionin e ri: Synojmë të shtojmë modelet e suksesit

Pak kohë më parë drejtuesi i fondacionit “Fundjavë Ndryshe”, Arbër Hajdari njoftoi nisjen e një programi të ri televiziv. Nëpërmjet një postimi në rrjete...

‘Historia e Fundjavës’, nis së shpejti transmetimi në ekran

Një emision i ri pritet të nisë shumë shpejt në televizionet shqiptare. Në një format ndryshe, me histori suksesi, frymëzimi dhe fillime të reja...

COVID-19/ Shpërndajmë ndihma ushqimore në zonat rurale

Në kuadër të masave të marra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, qytetarët shqiptarë janë izoluar në shtëpitë e tyre. Ky proces paraqet shumë...

COVID-19/ Apel për të ndihmuar familjet në nevojë!

Pas një fatkeqësie të madhe natyrore të para pak muajve, Shqipëria po përballet sot me një Emergjencë Shëndetësore që për tu kaluar kërkon kurajë,...

EKSPLORO

 

Faqje

Rreth “Fundjavë Ndryshe”

Njihuni me “Fundjavë Ndryshe”, stafin, vullnetarët, partnerët dhe bamirësit tanë të cilët janë bashkuar me ne për të luftuar varfërinë.

 

 

 

Faqje

Çfarë bëjmë ne?

Puna e “Fundjavë Ndryshe” në ndihmë të familjeve në nevojë.

 

 

 

 

Page

Ku punojmë ne?

Shikoni qytetet ku është e shpërndarë veprimtaria e “Fundjavë Ndryshe”.

 

 

 

EKSPLORO

 

Faqje

Rreth “Fundjavë Ndryshe”

Njihuni me “Fundjavë Ndryshe”, stafin, vullnetarët, partnerët dhe bamirësit tanë të cilët janë bashkuar me ne për të luftuar varfërinë.

 

 

 

Faqje

Çfarë bëjmë ne?

Puna e “Fundjavë Ndryshe” në ndihmë të familjeve në nevojë.

 

 

 

 

Page

Ku punojmë ne?

Shikoni qytetet ku është e shpërndarë veprimtaria e “Fundjavë Ndryshe”.