| Contact Us: +355 68 808 9999

Një surprizë emocionuese për tre jetimët nga Fieri

Pak ditë më parë publikuam rastin e familjes Alushaj në Fier, ku tre fëmijët jetim më zërin e mekur kërkonin ndihmë. Pas humbjes së jetës të kryefamiljarit nga një sëmundje e rëndë, vuajtet nuk kishin të sosur për ta dhe për Rufien. Kushtet në të cilat jetonin ishin shumë të rënda, duke i shuar çdo shpresë për një të nesërme të bukur.

Por, këto ditë të vështira tashmë mbetën pas. Në një kohë shumë të shkurtër “Fundjavë Ndryshe” arriti t’i sigurojë banesën. Arbër Hajdari, drejtuesi i “Fundjavë Ndryshe” falenderon gjithë bamirësit dhe bën me dije se ndihma për Asqeriun, Fjorin, Alesion, po ashtu edhe për Rufien do të vazhdojë gjithmonë.

“Sapo publikuam apelin e bërë nga Rufia, kishte reagim nga shumë njerëz. Por, veçanërisht është një djalë që jeton jashtë, Shkumbin Qormemeti. Menjëherë ishte një nga njerëzit më të gatshëm për të dhënë kontribute. Me të cilat ne bëmë të mundur shtëpinë dhe gjithë mobilimin e saj.”

Ta gëzoni shtëpinë e re!

Për të dhënë kontributin tuaj për kauzat e “Fundjavë Ndryshe”, klikoni këtu.

Media Contacts

More to explore

Më Shumë