| Contact Us: +355 68 808 9999

Emocionuese, mësuese Drineda niset drejt Turqisë

1 vit më parë, Drineda zbuloi lajmin më të hidhur. Mësuesja nga Bilishti vuante nga leuçemia akute dhe gjendja sa vinte e i rëndohej. E gjendur përballë një të panjohure të tmerrshme, për atë dhe familjen e saj ishte shumë e vështirë të mundësonin trajtimin. Ndaj edhe Drineda iu drejtua shqiptarvëe për ta ndihmuar.

“Fundjavë Ndryshe” iu bashkua apelit të mësueses dhe në një kohë shumë të shkurtër u arrit të mblidhej shuma e nevojshme për operacionin e saj. Teksa kimioterapia dhe medikamentet nuk ishin duke dhënë efektet e nevojshmme.

 

Ky lajm na ka gëzuar të gjithëve ♥️
SIGUROHET SHUMA 80.000 Euro për operacionin e Drinedës, vajzës 27 vjeçare që vuan me…

Posted by Fundjavë Ndryshe on Monday, May 3, 2021

 

Drineda është nisur drejt Turqisë, ku pritet t’i nënshtrohet një transplanti të palcës kockore, të cilin do ia dhurojë motra. Një ndërhyrje e cila kushton 80.000 euro, por mbështetja e shqiptarëve ishte frymëzuese. Së bashku ne arritëm që të japim një mundësi Drinedës të jetojë, të rrisë djalin e saj. Mirënjohje shumë e madhe për çdo shqiptar që u bashkua thirrjes tonë për të shpëtuar Driendën.

Përditësim:

Është kryer me sukses transplanti palcës së mësuese Drinedës, e cila tashmë është duke kryer trajtimet e nevojshme.

Bamirësia nuk të varfëron!

Për të dhënë kontributin tuaj për kauzat e “Fundjavë Ndryshe”, klikoni këtu.

Media Contacts

More to explore

Më Shumë