| Contact Us: +355 68 808 9999

E prekur me skoliozë, Fatjona lutet për ndihmë!

Fatjona është 12 vjeçe dhe vuan nga skolioza, një sëmundje e rëndë. Për të ditët janë kthyer në ferr, teksa i duhet të mbaj bustin të vendosur për 23 orë. Por, dhimbjet dhe shtylla kurrizore sa vijnë e i përkeqësohen.

Jeta nuk ka qenë aspak e lehtë për Fatjonën, për vite me radhë vuajti dhunën nga babai, e tani shëndeti i saj është në rrezik. E vetme Flutura, nëna e saj nuk mund të përballojë operacionin, i cili kushton 20.000 euro. Punon si mësuese në një shkollë në Lushnje, por të ardhurat e saj janë të pamjaftueshme për trajtimin e të bijës.

Janë shumë vuajtje të tmerrshme për një fëmijë, nuk mund ta lëmë vetëm. Bashkohuni thirrjes dëshpëruese të Fatjonës dhe nënës së saj!

Bamirësia nuk të varfëron!

Për të dhënë kontributin tuaj, klikoni këtu.

Media Contacts

More to explore

Më Shumë