| Contact Us: +355 68 808 9999

Dioni lutet për ndihmën tënde!

Dioni është 1 vjeç, por prej ditës kur ka ardhur në jetë, dergjet në dyert e spitaleve. Ka lindur me një problem të rrallë në veshka, i cili po ia dëmton rëndë ato duke rrezikuar t’ia nxjerrë jashtë funksionit. Prej gjendjes së rënduar shëndetësore, ai ka kryer disa operacione, por pa rezultat. Kjo gjë e ka rrënuar edhe më shumë familjen, të cilët me dëshpërim bëjnë thirrje për ndihmë.

Sipas mjekëve Dioni ka nevojë të kryejë një operacion sa më shpejt, pasi jeta e tij është në rrezik. Ndërhyrja mund të kryhet vetëm jashtë vendit, pasi në Shqipëri nuk janë pajisjet e nevojshme. Operacioni mund të kryhet në Itali, të cilin shoqata Shqiponja APS në Reggio Emila e ka marr përsipër, e i duhet të qëndrojë atje për 17 muaj.

Por, familja është në rrënim në plotë, kanë mbetur pa asnjë të ardhur. E kanë të pamundur të heqin shpenzimet e transportit, qëndrimit dhe ushqimit, të cilat kushtojnë 20 mijë euro. Me një lutje të ndjerë, Hygerta bën thirrje për ndihmë për të voglin e saj. Të bashkohemi për të shpëtuar jetën e Dionit të vogël!

Përditësim:

Dioni së bashku me prindërit e tij janë nisur drejt Italisë, ku vogëlushi do t’i nënshtrohet ekzaminimeve dhe ndërhyrjes kirurgjikale.

Bamirësia nuk të varfëron!

Për të dhënë kontributin tuaj, klikoni këtu.

Media Contacts

More to explore

Më Shumë