| Contact Us: +355 68 808 9999

Rreth “Fundjavë Ndryshe”

Fondacioni “Fundjavë Ndryshe” u themelua më 27 tetor 2015 nga Arbër Hajdari duke operuar me veprimtarinë e saj në tetë qarqet më të varfra të Shqipërisë. Gjatë këtyre viteve, Fundjavë Ndryshe ka përmirësuar ndjeshëm jetën e shumë familjeve në nevojë.

Rreth “Fundjavë Ndryshe”

Fondacioni “Fundjavë Ndryshe” u themelua më 27 tetor 2015 nga Arbër Hajdari duke operuar me veprimtarinë e saj në tetë qarqet më të varfra të Shqipërisë. Gjatë këtyre viteve, Fundjavë Ndryshe ka përmirësuar ndjeshëm jetën e shumë familjeve në nevojë.

“Fundjavë Ndryshe” beson

“Fundjavë Ndryshe” beson

Vetëm duke qenë të gjithë bashkë, mund të ndihmojmë njerëzit në nevojë dhe të luftojmë varfërinë në vendin tonë.


MISIONI “FUNDJAVË NDRYSHE”
 

Misioni i “Fundjavë Ndryshe” është lufta kundër varfërisë, një luftë që në themel të saj ka zhvillimin e shoqërisë.

REZULTATET E “FUNDJAVË NDRYSHE”
 

“Fundjavë Ndryshe” troket dita ditës pranë familjeve në nevojë duke ju dhënë shpresë për të ardhmen. Numri i familjeve të ndihmuara deri më tani, flet shumë edhe për rezultatet tona.

Vetëm duke qenë të gjithë bashkë, mund të ndihmojmë njerëzit në nevojë dhe të luftojmë varfërinë në vendin tonë.


MISIONI “FUNDJAVË NDRYSHE”
 

Misioni i “Fundjavë Ndryshe” është lufta kundër varfërisë, një luftë që në themel të saj ka zhvillimin e shoqërisë.

REZULTATET E “FUNDJAVË NDRYSHE”
 

“Fundjavë Ndryshe” troket dita ditës pranë familjeve në nevojë duke ju dhënë shpresë për të ardhmen. Numri i familjeve të ndihmuara deri më tani, flet shumë edhe për rezultatet tona.

Kush jemi ne?

Që prej vitit 2015, “Fundjavë Ndryshe” është nisma më sociale e bamirësisë në Shqipëri, e cila synon të përmirësojë shoqërinë, duke ndihmuar njerëzit në nevojë të dalin nga varfëria dhe duke udhëhequr të rinjtë drejt realizimit të veprave të mira.
Veprimtaria e Fundjavë Ndryshe shtrihet në pesë fusha të rëndësishme të shoqërisë sonë; arsim, shëndetësi, drejtësi, strehim dhe punësim.

Kush jemi ne?

Që prej vitit 2015, “Fundjavë Ndryshe” është nisma më sociale e bamirësisë në Shqipëri, e cila synon të përmirësojë shoqërinë, duke ndihmuar njerëzit në nevojë të dalin nga varfëria dhe duke udhëhequr të rinjtë drejt realizimit të veprave të mira.
Veprimtaria e Fundjavë Ndryshe shtrihet në pesë fusha të rëndësishme të shoqërisë sonë; arsim, shëndetësi, drejtësi, strehim dhe punësim.

Si punojmë?

Ne vizitojmë familjet në nevojë, verifikojmë problemet e tyre dhe regjistrojmë rastet dhe nevojat përkatëse. Paralelisht ne kontaktojmë biznese, kompani, shkolla, qytetarë dhe u tregojmë atyre këto raste, duke lidhur kështu njerëzit në nevojë me grupin tjetër të shoqërisë.

Bordi”Fundjavë Ndryshe”

Partnerët”Fundjavë Ndryshe”

“Fundjave Ndryshe” Misioni ynë

Si punojmë?

Ne vizitojmë familjet në nevojë, verifikojmë problemet e tyre dhe regjistrojmë rastet dhe nevojat përkatëse. Paralelisht ne kontaktojmë biznese, kompani, shkolla, qytetarë dhe u tregojmë atyre këto raste, duke lidhur kështu njerëzit në nevojë me grupin tjetër të shoqërisë.

Bordi”Fundjavë Ndryshe”

Partnerët”Fundjavë Ndryshe”

“Fundjave Ndryshe” Misioni ynë